Industri nyheder

Klassificeringen af ​​det galvaniserede stål

2021-12-16
Varm dipgalvaniseret stål
Varmgalvaniseret rør er at få smeltet metal til at reagere med jernmatrix for at producere legeringslag for at kombinere matrix og belægning. Varmgalvanisering er at sylte stålrøret først. For at fjerne jernoxid på overfladen af ​​stålrøret, efter bejdsning, rengøres det i vandig ammoniumchlorid eller zinkchloridopløsning eller ammoniumchlorid og zinkchlorid blandet vandig opløsningstank og sendes derefter til varmgalvaniseringstanken. Varmgalvanisering har fordelene ved ensartet belægning, stærk vedhæftning og lang levetid. Matrixen af ​​varmgalvaniseret stålrør har komplekse fysiske og kemiske reaktioner med den smeltede pletteringsopløsning for at danne et korrosionsbestandigt zinkferrolegeringslag med kompakt struktur. Legeringslaget er integreret med det rene zinklag og stålrørsmatrixen. Derfor har den stærk korrosionsbestandighed.

Koldgalvaniseret stål

Koldgalvaniseret rør er elektrogalvaniseret. Mængden af ​​galvaniseret er meget lille, kun 10-50g/m2. Dens korrosionsbestandighed er meget forskellig fra den for varmgalvaniserede rør. Almindelige galvaniserede rørproducenter, for at sikre kvalitet, De fleste af dem bruger ikke elektrogalvanisering (koldplettering). Kun de små virksomheder med lille skala og forældet udstyr anvender elektrogalvanisering. Selvfølgelig er deres pris relativt billig. På nuværende tidspunkt har byggeministeriet officielt fjernet det koldgalvaniserede rør med baglæns teknologi, og det er ikke tilladt at bruge det koldgalvaniserede rør som vand- og gasrør i fremtiden. Zinklaget i det koldgalvaniserede stålrør er et galvaniseringslag, og zinklaget er adskilt fra stålrørsmatrixen. Zinklaget er tyndt, og zinklaget er nemt at fastgøre. Det er nemt at falde af, når det er fastgjort til stålrørsmatrixen. Derfor er dens korrosionsbestandighed dårlig. I nye huse er det forbudt at anvende koldgalvaniserede stålrør som vandforsyningsrør.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept